Programmeren en ICT passen bij
onze 21e-eeuwse vaardigheden

Het openwand beleid is
één van onze mijlpalen

Met muziekonderwijs leren kinderen
op een andere manier denken

Als Lekker Fit! school
zijn we volop in beweging

Ouders zijn onze partner
en helpen volop mee

Nieuwe maakotheekbox!

De komende periode werken we met de maakotheekbox rond het thema Wearables! Groep 5 is deze week van start gegaan met de eerste les over stroomkringen en sensoren.

Bezoek in het kader van de kinderboekenweek.

In het kader van het kinderboekenweekthema: Worden wat je wil, zijn er de komende anderhalve week verschillende ouders in de school om de kinderen te vertellen over hun beroep. Voor groep 3 was het helemaal spectaculair, er kwam zelfs een ambulance het schoolplein op!

Voorstelling groep 1, 2 en 3.

Om alvast in de stemming te komen voor de kinderboekenweek, kregen de kinderen van groep 1 t/m 3 een mooie voorstelling te zien. “Giraf schrijft” gaat over een Giraf die leert schrijven van Olifant, iets waar de kinderen die net op de basisschool soms vol verlangen naar uitkijken.

Verslag meester- en juffendag groep 5b

Meester en juffen dag. Tekst door Iris, foto’s door Caro.   We begonnen als normaal met lezen en rekenen af te maken. Daarna kreeg de meester zijn cadeaus. En toen gingen we naar de hoekstee jumping fitness doen. Maar daarna  gingen we weer naar school om fruit te eten. En toen gelijk door naar de […]

Blauwe plekken

Afgelopen weken is er in de groepen 7 en 8 het boek “Blauwe Plekken” van Anke de Vries voorgelezen en is er gesproken over kinderrechten. Als afsluiting kregen zij vandaag de theatervoorstelling van Theater In Feite. Een heftig onderwerp, waarbij voor- en nabespreking nodig is, maar wel heel belangrijk om deze zaken bespreekbaar te maken […]

Beelden Koningsspelen onderbouw

Donderdag heeft de onderbouw op het plein de Koningsspelen gevierd. Op het plein  en in de gymzaal konden verschillende spelletjes gespeeld worden en op het achterplein stond een heuse stormbaan!