Programmeren en ICT passen bij
onze 21e-eeuwse vaardigheden

Het openwand beleid is
één van onze mijlpalen

Met muziekonderwijs leren kinderen
op een andere manier denken

Als Lekker Fit! school
zijn we volop in beweging

Ouders zijn onze partner
en helpen volop mee

Kraanwaterdag

Woensdag 28 september 2022 is de nationale kraanwaterdag. Bekijk de volgende pagina: www.kraanwaterdag.nl Doe allemaal met ons mee!

Week tegen pesten

Volgende week, van 26 t/m 30 september, vindt de jaarlijkse, landelijke Week tegen pesten plaats. Het thema dit jaar is:”Grapje! Moet toch kunnen?!”. In de groepen zullen we hier komende week aandacht aan besteden.Wilt u hier meer over weten, dan kunt u op onderstaande link klikken.https://www.weektegenpesten.com/

Kinderpostzegels

ONZE LEERLINGEN GAAN OP PAD VOOR DE KINDERPOSTZEGELACTIE!  Vanaf woensdag 28 september a.s. gaan tienduizenden basisschoolkinderen in Nederland op pad voor de Kinderpostzegelactie 2022. De leerlingen uit onze hoogste groepen doen dit jaar ook (weer) mee. Ze komen in actie om leeftijdsgenoten te helpen die vastlopen op school. Want kinderen willen andere kinderen helpen.  Thema […]

Nieuwe maakotheekbox!

De komende periode werken we met de maakotheekbox rond het thema Wearables! Groep 5 is deze week van start gegaan met de eerste les over stroomkringen en sensoren.

Bezoek in het kader van de kinderboekenweek.

In het kader van het kinderboekenweekthema: Worden wat je wil, zijn er de komende anderhalve week verschillende ouders in de school om de kinderen te vertellen over hun beroep. Voor groep 3 was het helemaal spectaculair, er kwam zelfs een ambulance het schoolplein op!

Voorstelling groep 1, 2 en 3.

Om alvast in de stemming te komen voor de kinderboekenweek, kregen de kinderen van groep 1 t/m 3 een mooie voorstelling te zien. “Giraf schrijft” gaat over een Giraf die leert schrijven van Olifant, iets waar de kinderen die net op de basisschool soms vol verlangen naar uitkijken.