Skip to content

Het Kompas

​Kindercentrum Het Kompas is actief in het bieden van kinderopvang in de breedste zin van het woord. Wij zijn altijd in beweging om de beste opvang aan kinderen te bieden. Zo zijn de groepsruimten speels, kleurrijk en veilig ingericht en biedt de buitenruimte uitdagende en voldoende speelmogelijkheden. Bij Het Kompas kunt u rekenen op vertrouwde, zeer flexibele en professionele opvang. Met het vaste en toegewijde team organiseren wij gezellige activiteiten, bieden continuïteit, veiligheid en kwaliteit.

Het Kompas biedt bewust opvang buiten de schooldeuren. Helemaal los van de schoolse omgeving want in een andere ‘niet schoolse’ omgeving kunnen kinderen echt kind zijn, worden uitgedaagd en beter hun energie kwijt.
Wij exploiteren UkkePuk, VVE Peuterspeelzaal, PukPlus, Baby & Dreumes opvang en Peuteropvang en  Voor- en Buitenschoolse opvang met Tien Plus groep. Maar bovenal Maat- en Flexibele opvang; U reserveert vooraf het gewenste aantal uren wanneer uw kind opvang nodig heeft (dus u betaald geen opvang wat u niet gebruikt) en wij regelen het voor u.
Neemt u een kijkje op onze website of loopt u gerust even bij ons binnen voor meer informatie. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur, 51 weken per jaar. Dus ook op Goede Vrijdag, dag na Hemelvaart, Oudejaarsdag en bij studiedagen van de scholen in en buiten Hoek van Holland.
Graag tot ziens, bij Het Kompas.

Bezoekadres:
Kindercentrum Het Kompas
Mercatorweg 50a
3151 CJ Hoek van Holland
0174-385329
kidskompas@live.nl 
www.kindercentrumhetkompas.nl

Correspondentieadres:
Kindercentrum Het Kompas
Postbus 69
3150 AB Hoek van Holland

Beregoed

Beregoed kinderdagverblijf heeft twee prachtige locaties in Hoek van Holland. Het kinderdagverblijf heeft een tweede locatie bij de Speeltuin: Prins Hendrikstraat 144d . Een perfecte plek met enorm veel buitenruimte en vlakbij het centrum.
Daarnaast beschikt Beregoed over een mooie ruimte in basisschool de Driemaster aan de Hoekse Hillweg 117. Het unieke aan het concept van Beregoed is de kleinschaligheid waardoor er een klein team van vaste medewerkers is met een persoonlijke benadering van ouder en kind. De wensen van ouders en het belang van het kind staan altijd centraal.

Beregoed biedt professionele dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Er wordt gewerkt met verticale groepen waar maximaal twaalf kinderen kunnen worden opgevangen. Hierdoor is Beregoed een huiselijke plek waar kinderen warmte en geborgenheid vinden en waar volop ruimte is voor hun individuele ontwikkeling.

Kinderopvang Beregoed biedt naast dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar ook buitenschoolse opvang (BSO) aan in basisschool de Driemaster. De BSO is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar die op de basisschool zitten. De kinderen kunnen gebruik maken van faciliteiten die bij de school horen zoals het ruime schoolplein, de computers en keuken.

Onze BSO is kleinschalig en we werken dan ook met een vast gezicht op de groep. Het voor de kinderen en ouders vertrouwde gezicht geeft de kinderen liefde en aandacht en creëert op die manier een veilige en vertrouwde plek . Wanneer een kind zich veilig voelt bouwt het een vertrouwensrelatie op met leidsters en andere kinderen en dat is voor Beregoed erg belangrijk. Als uitgangspunt geldt dat we altijd voor een positieve benadering van het kind kiezen.

De groepsleiding heeft minimaal een mbo- diploma; pedagogisch werker niveau 3 en levert een bijdrage aan de opvoeding door de kinderen een kans te geven zich veelzijdig te ontwikkelen. Dit doen wij door de kinderen gevarieerd spelmateriaal aan te bieden, regelmatig uitstapjes te maken, veel buiten te spelen, te lezen, te zingen en te sporten. Daarnaast zijn er uitdagende spelletjes en knutselactiviteiten.

Bij de BSO vinden we het belangrijk dat de kinderen zelf mogen kiezen wat ze willen doen. Het is tenslotte hun vrije tijd! In overleg met ouders brengen wij de kinderen belangrijke normen en waarden bij. Denk hierbij aan zaken als samen delen, samenwerken en omgaan met regels en kleine conflicten.

Inschrijfformulier Beregoed BSO

Voor meer informatie:
www.beregoedopvang.nl
0174- 382621
06 39 66 71 03

Satu

Wanneer u na de geboorte van uw kindje wilt blijven werken, wilt u uiteraard dat de opvang voor jullie kindje goed geregeld is. En dat jullie daarbij een goed gevoel hebben.

Om te beoordelen of wij daarin kunnen voorzien willen wij ons graag middels deze weg aan u voorstellen;

Kinderdagverblijf Satu is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf waar de persoonlijke benadering en de continuïteit in de opvang voorop staan. Wij willen de ouders en de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden. Wij vinden het belangrijk dat we werken in een team van vaste gediplomeerde pedagogisch medewerksters, waardoor uw kindje steeds dezelfde leidster krijgt. Er zijn bij Satu drie verticale groepen van 10/11 kinderen en bieden hele- en halve dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar . De openingstijden van Satu zijn van 7.30 tot 18.00 uur. Sinds november 2009 we ook een NSO bij Satu voor kinderen van 4 tot 12 jaar!

NSO, een gezellige plek na school

Wanneer uw kind naar de basisschool gaat, is het na school en in de vakanties van harte welkom bij de NSO (naschoolse opvang) van Satu en Dua. NSO Satu en Dua zorgen ervoor dat kinderen zich buiten schooltijd helemaal op hun gemak voelen en ontspanning kunnen vinden. We besteden veel tijd aan het creëren van het ‘thuisgevoel’. Plezier hebben en gezelligheid staan bij ons centraal.

Kinderen bepalen bij ons in grote mate zelf hoe zij hun vrije tijd op de NSO invullen. zo is er ruimte om je rustig terug te trekken op de bank met een boekje, of juist te spelen met andere kinderen. Bijvoorbeeld fantasiespel, koekjes bakken, streetdance les, voetballen, buiten spelen, knutselen of deelnemen aan activiteiten die onze pedagogisch medewerksters aanbieden. Onze locaties zijn toegerust met allerlei binnen- en buitenspeelgoed, knutselmaterialen, boeken en spelletjes. Elke week geven we streetdance les en gaan lekker veel buiten spelen. In de vakanties hebben we leuke themaweken! Waar iedereen enthousiast aan mee doet. Wij werken met toewijding, enthousiasme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan de opvang van uw kinderen.

Voordelen NSO Satu/Dua:

*grote indoorspeeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren

*Heel flexibel met het ruilen van dagen en extra brengen.

*Brengen naar sportclub.

*Aanbieden van streetdance, kapper, sportspelletjes

*Open van 7:30-18:00

*Enthousiaste gediplomeerde pedagogische medewerksters.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje bij ons te komen nemen.

We maken graag een afspraak met u om een kijkje te komen nemen op de Strandweg 32 in Hoek van Holland. Telefoonnummer:0174-388864

BSO Kids pleasure

Buitenschoolse opvang Kids Pleasure.
Gaat uw kind naar de basisschool en zoekt u opvang? Dan is uw kind na schooltijd of in de schoolvakantie(s) van harte welkom op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kids Pleasure in Hoek van Holland.
BSO Kids Pleasure is in de Van Rijckevorselschool gevestigd waar een grote ruimte is ingericht voor kinderen van 4 tot 12 jaar. BSO Kids Pleasure is er voor leerlingen van de basisscholen Van Rijckevorselschool, De Driemaster en De Jozefschool.
De huisvesting in de Van Rijckevorselschool heeft veel voordelen en ligt bovendien centraal gelegen in Hoek van Holland. We kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals het gebruik van de gymzaal, het spellokaal, de computers en het ruim opgezette schoolplein.
BSO Kids Pleasure beschikt over een ruim lokaal waar we veel (thema)activiteiten organiseren. Van sportief tot creatief, maar ook ontspanning of het maken van huiswerk. Het is belangrijk dat ieder kind zich thuis voelt bij BSO Kids Pleasure. Daarom moet er niets en mag er veel. De kinderen zijn immers vrij! Als het weer het toelaat kunnen ze heerlijk buiten spelen. Bij slecht weer kunnen de kinderen spelen in de grote gymzaal. Vervelen zullen ze zich niet snel, er is altijd iemand om mee te spelen. Alles gebeurt natuurlijk onder begeleiding van een van onze pedagogische medewerkers.

U vind op www.bbsokidspleasure.nl meer informatie en erg leuke foto’s van onze BSO. Elk kind is uniek!
Voor meer informatie of inschrijvingen kunt u contact opnemen met:
Kimberly Montfoort, tel. 06 – 1267 3218
Bezoekadres: BSO Kids Pleasure Tasmanweg 180 3151 PP Hoek van Holland
Correspondentieadres: BSO Kids Pleasure Postbus 1 3150 AA Hoek van Holland Tel: 06 – 1267 3218 administratie@bsokidspleasure.nl

Back To Top