ONZE LEERLINGEN GAAN OP PAD VOOR DE KINDERPOSTZEGELACTIE! 

Vanaf woensdag 28 september a.s. gaan tienduizenden basisschoolkinderen in Nederland op pad voor de Kinderpostzegelactie 2022. De leerlingen uit onze hoogste groepen doen dit jaar ook (weer) mee. Ze komen in actie om leeftijdsgenoten te helpen die vastlopen op school. Want kinderen willen andere kinderen helpen. 

Thema van de actie: Geef kinderen wind mee
De opbrengst van de Kinderpostzegelactie is dit jaar bestemd voor kinderen die zó veel aan hun hoofd hebben dat ze vastlopen op school. Ze hebben bijvoorbeeld problemen thuis of iets naars meegemaakt. Het lukt deze kinderen niet het beste uit zichzelf te halen. Stichting Kinderpostzegels geeft ‘wind mee’ en helpt deze kinderen met begeleiding of een speciale training. Zodat ook zij weer met een vrij hoofd naar school kunnen. 

Kinderpostzegels met Donald Duck en andere leuke producten
Uiteraard worden er weer kinderpostzegels verkocht. Dit jaar staat Donald Duck en zijn familie op de iconische zegels. Het weekblad van deze bekendste eend van Nederland bestaat dit jaar namelijk 70 jaar. De kinderpostzegels (vijf stuks) zijn te koop in combinatie met speciale Donald Duck-kaarten, óf los, per twee velletjes. De rest van het assortiment bestaat uit een theepakket, een Donald Duck-shopper, feestdagenkaarten en een pleisterblikje. Daarnaast kun je ook weer kiezen voor een eenmalige donatie.  

We wensen onze leerlingen heel veel plezier en succes! 

Comments are closed.